Sitemap    

Tvørabáturin & Medlemmer

 
Foreningen blev stiftet 7. april 1999, hvor 20 mand slog sig sammen og købte en 10-mannefarer, Tvørabáturin, der stammer fra Suderø på Færøerne. I samme anledning blev der skaffet en container til opbevaring af båden og foreningen fik en plads på Vesterhavsvej ude i Københavns Nordhavn. Senere er der blevet bygget omkring containeren, og vi har i dag et funktionelt to etagers klubhus med bådhus, køkken, festlokale, toiletter m.m. Samt muligheder for træning på C2 romaskiner.
 
I 2006 blev foreningen udvidet med en kajakafdeling og i april måned samme år fik vi vores anden færøske kaproningsbåd, en 6-mannafarer med navnet Skarvur. Sommeren 2010 fik vi også 6 mandbåden Fuglfirðingur fra Færøerne.

Vi er i dag ca. 70 medlemmer, hvor nogle ror med de færøske robåde, nogle ror kajak, og nogle gør begge dele. Vi arrangerer også forskellige sociale arrangementer. Det største er  Nordhavn Regatta, som bliver holdt sidste lørdag i maj, og som første gang blev holdt 2006 og bare er blevet større og større. Også kan der  bl.a. nævnes vores årlige fest, 
som er første lørdag i november samt andre små fester, vi holder, både i klubbhuset og andre steder bl.a. på Skarv.
-------------------------------------------------------------------------------------
År 2015 havde vi 107 medlemmer
-------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Tvørabáturin Ro- og Fritidsklub | CVR: DK33225776 | Vesterhavsvej 9A, DK-2150 Nordhavn  | Tvorabaturin1999@gmail.com